dijous, 18 d’octubre del 2012

Les lleis que envolten l'educació


Com es pot veure a les diferents graelles, les diferents lleis que regulen l'educació en parlen de les TIC i una mica de com emprar-les a l'aula. Però, les escoles utilitzen amb normalitat les TIC? 

Hem sembla que totes o quasi totes les escoles ja tenen algun que altre ordenador a dins les aules d'infantil i l'utilitzen amb normalitat. Però realment les escoles aconsegueixen que els infants sapin com emprar i quina utlitat real tenen les TIC en la vida diària, això ja hem sembla més díficil d'aconseguir.

Personalment, penso que hi ha dos tipus d'escola en relació a aquest aspecte:
 -Les que treballen a vegades amb les TIC: Són aquelles escoles que en activitats esporàdiques utilitzen algun programa de l'ordinador, o alguna eina 2.0, fan cerques per Internet... No vull desmereixer aquestes, ja que en molts casos la falta de temps o de recursos dificulten la realització d'activitats.
 -Les que treballen sempre amb les TIC: Són aquelles que per elaborar material, per dur a terme projectes, per les activitats diàries utilitzen les eines 2.0. Els infants estan acostumats a veure i a emprar ordinadors a l'aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada